اطلاعیه شماره 1 ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال 1398

با عرض سلام و تبریک جهت قبولی و  موفقیت شما در آزمون سراسری سالجاری این دانشگاه

شروع ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه مورخ 98/6/27 لغایت روز یکشنبه 98/6/31

شروع ثبت نام حضوری از روز دوشنبه مورخ 98/7/1 لغایت روز چهارشنبه 98/7/3

پذیرفته شده گرامی: قبل از اینکه وارد سامانه اینترنتی شوید راهنمای ثبت نام را با دقت مطالعه نموده و طبق راهنمای ثبت نام عمل نمایید.

تذکر: ابتدا تصویر مدارک ذیل را اسکن و با فرمت JPEG ذخیر ه نمائید. ضمنا" حجم فایل نباید از 100 kb بیشتر باشد و در صورت عدم تطابق عکس ارسالی با عکس مورد نظر اندازه آن را استاندارد نموده و دوباره ارسال نمائید.

زمان ثبت نام اینترنتی : کلیه دانشجویان پذیرفته شده این واحد در  نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 موظف
می باشند طبق برنامه زمان بندی جهت ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه تاریخ 27 لغایت یکشنبه 1398/6/31 اقدام نمایند.

تذکر: ثبت نام اینترنتی ثبت نام مشروط بوده و زمانی این ثبت نام تائید نهایی می گردد که کلیه مدارک تحویل گرفته شده توسط کارشناس دانشگاه ،در زمان مقرر تائید گردد ؛ در صورت نقص در پرونده یا عدم دریافت مدارک، انتخاب واحد دانشجو از سیستم حذف و تا زمان تکمیل مدارک، مجاز به حضور در کلاس نمی باشد.

مدارک مورد نیازجهت ثبت نام اینترنتی

1. اسکن یک قطعه عکس جدید 4×3 (خواهران با پوشش اسلامی کامل)

2. اسکن کل شناسنامه

3. اسکن پشت و روی کارت ملی