فهرست

برگزاری کارگاه آشنایی با اشکال دارویی و اصول نسخه نویسی برای دانشجویان رشته پزشکی عمومی

با پیگیری های EDO دانشکده پردیس بین الملل و همکاری مدیر محترم EDC دانشگاه، سرکار خانم دکتر مریم قائمی، برای نخستین بار کارگاه "آشنایی با اشکال دارویی و اصول نسخه نویسی برای دانشجویان پزشکی" با تدریس استاد محترم گروه فارماکولوژی جناب آقای دکتر مقدم نیا، برای دانشجویان دانشکده پردیس در اردیبهشت ماه سال جاری در محل کارگاه اسکیل لب دانشگاه برگزار گردید. در برگزاری این کارگاه ارزشمند آقای رفعتی عضو هیئت علمی گروه پرستاری نیز برای کمک به روند کارگاه حضور داشتند.

دانشجویان شرکت کننده در کارگاه نیز پس از ارزیابی های به عمل آمده، علاوه بر افزایش چشمگیر توانایی علمی-عملی نسبت به حیطه نسخه نویسی بسیار مشتاقانه درباره فضای کلاس و برگزاری مجدد آن اتفاق نظر داشتند. آنها با تشکر از همراهی و کمک EDC دانشگاه، EDO و ریاست دانشکده پردیس بین الملل در برگزاری چنین کارگاه هایی، درخواست کارگاه های بیشتر برای نزدیک کردن مباحث بالینی و تئوری را داشتند.

روابط عمومی پردیس خودگردان