اولین کارگاه پژوهشی با محوریت آشنایی با پروپوزال نویسی

اولین سری کارگاه پژوهشی پروپوزال نویسی با همکاری معاونت پژوهشی و به میزبانی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پردیس به سرپرستی سرکار خانم دکتر سیده زهرا بابازاده برگزار گردید

در این سری کارگاه در ۴ جلسه مدرسین به معرفی کامل مسیر پژوهشی و شرح مراحل پروپزال نویسی پرداختند.

همچنین شرکت کنندگان در قالب گروهبندی با نظارت منتور ها اقدام به نگارش به پروپوزال به صورت عملی کردند.

جلسه دوم در تاریخ ۱۴۰۲/۱/۲۹ با تدریس سرکار خانم سارا محمدنیا با محوریت سرچ، انتخاب موضوع و انواع مطالعات برگزار شد.

جلسه سوم در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۵ با تدریس سرکار خانم فاطمه برزگر پرائی با محوریت مرور متون،بیان مسئله و رفرنس نویسی برگزار شد

جلسه چهارم در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۰ با تدریس جناب آقای محمد مهدی محمودجانلو با محوریت اهداف و فرضیات،روش کار و ابزار و متغیر ها برگزار شد

با تشکر از سرکار خانم دکتر هدی شیرافکن سرپرست محترم کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل که به عنوان مهمان ویژه در این جلسه حضور داشتند و تجربیات خود را در زمینه پروپوزال نویسی با دانشجویان در میان گذاشتند.