افتتاح سالن کمیته تحقیقات دانشجویی پردیس خودگردان با حضور مسئول محترم کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه و مسئولین دانشکده

نشست صمیمانه رئیس محترم پردیس خودگردان، مدیر محترم پژوهشی، مدیر محترم آموزشی و جمعی از دانشجویان و کارشناسان دانشکده  با مسئول محترم کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه سرکار خانم دکتر هدی شیر افکن، مورخ 1401/09/12 ساعت ۱۲ در اتاق شورای پردیس خودگردان برگزار گردید. در این نشست ضمن معارفه سرکار خانم دکتر سیده زهرا بابازاده به عنوان مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی پردیس خودگردان، اهداف و رسالت کمیته تحقیقات دانشجویی بررسی و تشکیل کمیته هسته مرکزی دانشکده در دستور کار قرار گرفت.در پایان مسئولین به همرا دانشجویان از سالن جدید کمیته تحقیقات دانشجویی در پردیس خودگردان بازدید بعمل آوردند.