ارتحال عالم مجاهد ، یارو یاور امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری ؛ عالم جلیل القدر آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی را تسلیت عرض مینماییم.

ارتحال عالم مجاهد ، مبارز سختکوش مبارزات انقلاب ، یار و یاور امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری ؛ عالم جلیل القدر آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی ، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را به محضر مبارک آقا امام زمان (عج) ، رهبر معظم انقلاب و مردم شریف ایران اسلامی تسلیت عرض مینماییم.

ازخداوند متعال برای آن عالم نستوه ، غفران و رحمت الهی و برای بیت ایشان اجر و صبر جزیل مسئلت داریم .

<<روابط عمومی پردیس خودگردان دانشگاه>>

کاشت نهال نارنج در بیمارستان آیت الله روحانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نهال نارنج توسط دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین در بیمارستان آیت الله روحانی بابل کاشته شد.
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /140 /18
همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی مورخ 19/12/95 در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد .
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /123 /18