ارتحال عالم مجاهد ، یارو یاور امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری ؛ عالم جلیل القدر آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی را تسلیت عرض مینماییم.

ارتحال عالم مجاهد ، مبارز سختکوش مبارزات انقلاب ، یار و یاور امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری ؛ عالم جلیل القدر آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی ، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را به محضر مبارک آقا امام زمان (عج) ، رهبر معظم انقلاب و مردم شریف ایران اسلامی تسلیت عرض مینماییم.

ازخداوند متعال برای آن عالم نستوه ، غفران و رحمت الهی و برای بیت ایشان اجر و صبر جزیل مسئلت داریم .

<<روابط عمومی پردیس خودگردان دانشگاه>>

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)‌ با حضور دکتر اشرف سماوات‌ رئیس‌ اداره‌ ژنتیک ‌وزارت بهداشت برگزار شد.
۰۳ , خرداد , ۱۳۹۶ /51 /18
قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /134 /18