کسب مدال طلای المپیاد توسط دانشجوی پردیس خودگردان

مصطفی روستا دانشجوی رشته دندانپزشکی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل برای اولین بار توانست مدال طلای مسابقات کاراته سبک کومیته را در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کند.

به گزارش روابط عمومی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل، رقابت‌های چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از روز پنجشنبه ۱۰ شهریور در سالن دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد آغاز شد.در این المپیاد، حدود ۱۲۰۰ ورزشکار و شرکت کننده از ۶۷ دانشگاه علوم پزشکی کشور حضور دارند.

آقای مصطفی روستا  دانشجوی رشته دندانپزشکی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل توانست موفق به کسب مدال طلا در مسابقات کاراته سبک کومیته در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شود.

روابط عمومی پردیس خودگردان