بازدید نایب رئیس مجلس شوراى اسلامى و نماينده مردم بابل از بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاضی‌زاده‌هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و دکتر كريمى فيروزجاهى نماينده مردم بابل بهمراه جمعی از مسئولان از بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید نمودند.

گفتنی است این بازدید با حضور دكتر طالبيان معاون اجرایی معاونت درمان وزرات بهداشت، ولى زاده فرماندار ویژه، حكيم شهردار بابل، دکتر جلالی رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بابل از بخشهاى مختلف بیمارستان‌های کودکان امیرکلا، آیت الله روحانی، و ۱۷ شهریور مرزیکلا انجام شد.

قابل ذکر است در این حضور میدانی از بخش‌های مختلف این بیمارستان‌ها بویژه بخش های ویژه کرونا بازدید بعمل آمد و از تلاشهاى مدافعين سلامت بويژه در عرصه كرونا تقدير و تشكر بعمل امد.

همچنین از پروژه‌های عمرانی وتوسعه اى در دست اجرای دانشگاه در بيمارستانهاى اميركلا و مرزى كلا بازدید به عمل آمد.