حادثه هولناک ساختمان پلاسکو و شهادت تعدادی از آتش نشانان غیور و شجاع را تسلیت عرض مینماییم.

حادثه هولناک ساختمان پلاسکو و شهادت تعدادی از آتش نشانان غیور و شجاع ، موجب تاثّر و تاّلم گردید؛

پردیس خودگردان دانشگاه این مصیبت عظمی را به همه ملّت بزرگ ایران و بویژه خانواده های داغدار این عزیزان تسلیت عرض نموده ، برای شهدای این ضایعه عفو و غفران الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت داریم .

<<روابط عمومی پردیس خودگردان دانشگاه >>

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)‌ با حضور دکتر اشرف سماوات‌ رئیس‌ اداره‌ ژنتیک ‌وزارت بهداشت برگزار شد.
۰۳ , خرداد , ۱۳۹۶ /51 /18
قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /134 /18