برپایی بازارچه خیریه جهت کمک به سیل زدگان اخیر کشور در پردیس خودگردان

به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان و حسب هماهنگی و موافقت رییس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر سید فرزاد جلالی و حوزه معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ، بازارچه خیریه غذا جهت کمک به سیل زدگان اخیر کشور با همکاری شورای صنفی دانشجویان و انجمن خیریه وارش شهرستان بابل در تاریخ  98/1/27 در محوطه پردیس خودگردان دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان ، اساتید ، کارکنان و مسئولین دانشگاه برگزار و در این راستا مبلغ بیست میلیون و پانصد هزار ریال وجه نقد جمع آوری و به نفع سیل زدگان کشور اهدا گردید. در حاشیه این مراسم ، جهت با شکوه تر شدن این جشن ، ارائه موسیقی زنده توسط دانشجویان هنرمند پردیس خودگردان و همچنین مسابقات فوتبال دستی و دارت نیز انجام شد  که موجب استقبال دانشجویان قرار گرفت . در پایان این مراسم  به 3 نفر از برندگان هر مسابقه جوایزی اهدا گردید .