قابل توجه دانشجویان محترم جهت ثبت نام وام دانشجویی

اطلاعیه وام کمک شهریه دانشجویان

( پردیس خودگردان (واحد بین الملل) دانشگاه علوم پزشکی بابل )

***قابل توجّه تمامی دانشجویان (ورودی 92 الی 95 ) :***

متقاضیان از روزسه شنبه تاریخ 7/10/95 لغایت روزیکشنبه  19/10/95 فرصت دارند جهت ثبت نام نهائی و ارائه مدارک لازم ( برگه تعهّد مالی محضری دانشجو با ضامن از دفترخانه اسناد محل سکونت یا محل تحصیل و فرم تکمیل شده درخواست وام ) به مسئول اموردانشجوئی ، فرهنگی پردیس مراجعه نمایند . لازم به ذکر است با توجّه به محدودیّت زمانی ، پس ازپایان مهلت تعیین شده از پذیرش درخواست ها معذورخواهیم بود . لذا ازدانشجویان عزیزمتقاضی ، تقاضا می گردد درموعد مقرّراقدام نمایند.

(فقط روزهای یکشنبه و سه شنبه – ساعات اداری)

مکان ثبت نام : ( ساختمان اداری پردیس - طبقه اول – دفتر اموردانشجوئی ، فرهنگی )

تلفن تماس : 32250824- داخلی 23 –آقای برزگر

کاشت نهال نارنج در بیمارستان آیت الله روحانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نهال نارنج توسط دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین در بیمارستان آیت الله روحانی بابل کاشته شد.
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /140 /18
همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی مورخ 19/12/95 در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد .
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /123 /18